Deltagere skriver:

"Jeg har efterhånden været med på en del af Grethes Qigong-forløb, og jeg kan kun varmt og hjerteligt anbefale enhver at deltage. Grethes graciøse og poetiske måde at undervise på er fantastisk inspirerende og hendes imødekommende væremåde gør, at alle kan være med – uanset baggrund og kendskab til Qigong."

 Jesper Mouritsen / Akupunktør  

                                    

"Grethes Qi Gong gør at jeg lander i min krop,og mærker fornyet energi og harmoni."
                                                   -                                                                 Louise

 

Du har i efteråret  mulighed for at deltage på følgende hold med Qi gong i Hjortshøj:

Balancerende qi gong og Sheng zhen gong

 

At udøve qi gong er at arbejde med livsenergien.  I efteråret 2017 vil vi starte sessionerne med  balancerende og harmoniserende qi gong øvelser. Disse har gavnlige virkninger på kroppens organer, blodtryk, fordøjelse, muskler led, nerver og vores psyke.  Derefter vil vi  arbejde med Sheng zhen gong, som udover at smidiggøre kroppen, fokuserer på at åbne hjertet. Ved at hjertet naturligt åbner sig ved regelmæssig praksis, begynder kærlighed og Qi at flyde igennem den udøvende. Dette vil påvirke ens bevidsthed, og have gavnlige virkninger for helbredet.
Tidligere og nye elever er velkomne.  

Tidspunkt: tirsdage kl. 18 -19. Start: tirsdag 5. september. Træningen er ugentlig 10 gange. Sidste gang: tirsdag 14. november. Der er fri i uge 42.. Sted: Solhuset, Hjortshøj Møllevej 122, Hjortshøj.

Pris: 1000 kr. Indbetal kursusbeløbet på min konto, reg.nr.: 8401 kontonr.: 0001102187, efter en bekræftende samtale med mig. Tilmeldingsfrist: 29. august.

Venlig hilsen Grethe 

Telefon: 24458808 eller 86740920.        Mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.