Jeg udbyder nu nyt kursus i tegneterapi/ tegnefordybelse, og muligheden for at booke et kursus. Du kan se en tidligere kursist´s tegninger og arbejde med en drøm her.

   Jeg tilbyder også supervision, til medarbejdere/ terapeuter,  som vil lære mere om tegneterapi og have sparring på klienters tegninger.  Kontakt mig, for individuel/ gruppe aftale.

Mulighed for at booke et forløb i  chakrafordybelse og tegneterapi. 

Føler du dig lidt deprimeret, stresset, belastet, eller bare nysgerrig? Har du lyst til et frirum og erfaringsfællesskab i en tryg, lille gruppe med dybde og mening? At få åbnet op for din energi?

Vi relaterer tegneprocessen til vores chakrasystem, vores energicentre. Vi starter med rodchakra første gang, og bevæger os opad gennem kroppen. Til hara, solar plexus og hjerte. Vi opbygger kontakt med vore chakraer gennem  b. a. meditativ fordybelse.

Gennem tegneprocessen vil du opleve glæden ved at være i en kreativ proces, hvor det handler om nærvær i nuet. Legende nysgerrighed frem for at præstere.
Samtidig som du får en dybere kontakt med og indsigt i dig selv.
Du vil få erfaring med et redskab til at forløse energi og ressourcer.

Vi vil se på tegningerne sammen, med mulighed for at få berigende gaver gennem nænsom feedback. Du behøver ingen tegneerfaring.

Forløbet vil være ugentlig 4 gange.   I en lille gruppe på  ca. 4 personer

 

 

Mulighed for at booke et kursus i tegneterapi.

Er I en lille gruppe som gerne vil arbejde med personlig udvikling, samtidig med at I oplever glæde og liv ved at være i en kreativ proces?

 

Tegneterapi er en særdeles brugbar og spændende metode, til at komme i kontakt og dialog med det underbevidste på. Der kan opstå symboler,  som kan ændre din oplevelsesmåde og give dig følelse af nye muligheder.
Min erfaring er at kursister kommer mere hjem til sig selv, oplevet som helhed, styrke og ægthed.
Kreativ udfoldelse vil veksle med reflektioner.

4 - 6 personer.
 

Kursister siger:

"Jeg har fået fornyet lyst til at tegne/male, og opmærksomhed på nødvendigheden af at udtrykke mig. - Nogle billeder jeg kan tage med videre.- En behagelig måde at give/få feedback på.- Et indblik i andre menneskers processer og spændende perspektiver."

"Har fået lyst til at bruge tegning som en måde at mærke mine følelser på/være med mig selv/ mere kontakt og blød opmærksomhed med mig.Spændende udvæksling med de andre deltagere"

"Kurset har givet mig indsigt i hvor jeg kan hente min styrke , når det bliver svært. At jeg har en sårbarhed, som jeg ikke skal forsøge at skjule, men give den opmærksomhed. Behandle den med nænsomhed og blidhed. Har været meget tilfreds med kurset. Super interessant."