Alexanderteknik

Alexanderteknik er en dybtgående metode som frigør spændinger over hele kroppen. Ubevidst er vi kommet til at få vaner som skaber stress, smerte og stivhed. Dette kan med tiden udvikle sig til plager og sygdom. I en serie lektioner kan du blive bevidst om disse vanemønstre, stoppe op og vælge en anden måde at bruge dig selv på. Du vil erfare og opleve dit potentiale, få mere nydelse i din krop. Teknikken er i flere videnskabelige undersøgelser dokumenteret særdeles gavnlig ved ryglidelser.

At møde og vokse med  Alexanderteknikken er en af de helt store gaver jeg har fået. I mine ungdomsår fik jeg en ryglidelse, som blev en udfordring for mig videre i livet. Alexanderteknikken har hjulpet mig til at fungere langt bedre med denne. Og det er en proces, som fortsætter. At anvende disse indsigter giver mig mulighed for en flydende energi og et velvære i min krop, som jeg manglede tidligere i mit liv . Noget naturligt var gået tabt, og er fundet igen. Den er med mig i det daglige, og giver en rar kropslig opmærksomhed, f. eks. mens jeg nu sidder og skriver dette.

Formidlingen sker gennem bevidst, tilladende berøring fra mine hænder og ved at du lærer at bevidst dirigere den måde du bruger din krop på, i harmoni med kroppens naturlige funktion.(En slags ikke gørende intentioner.)

Jeg har undervist i Alexanderteknik til individuelle og grupper gennem 30 år, og det er med største fornøjelse jeg giver det videre. På min klinik  i forløb med enetimer, som er den basale måde at tilegne sig det på. Der er ved interesse mulighed for hold for små grupper af 6-8 personer. Læs mere om Alexanderteknikken på www.dflat.dk. DFLAT er vores forening, hvor jeg er medlem af bestyrelsen. Jeg deltager i kurser og internationale konggresser om Alexanderteknik.

For en 20 min. video introduktion om Alexanderteknikken se her: