Kursus vandre og natur

Jeg har haft vandrehold i Mols Bjerge både i foråret, efteråret og vinteren 2014-16. Nogle af os har fulgt alle årstider, det har været smukt, dybt, berigende. Se hvad tidligere kursister siger: her 

         

Pt. kan jeg bookes til nye forløb eller enkelte dage. 

Kursusforløb for stressramte, og andre som kan nyde godt af tilbuddet.

Bliv næret og healet i den skønneste natur.

Enestående tilbud til dig som har behov for et oplevelses- og erfaringsfællesskab omkring bevægelse, fordybelse og sansninger i naturen. Du vil kunne styrke dit helbred, psykisk og fysisk. Få klarere tanker, overblik, indre ro og glæde.

Forløbet vil indeholde:

Vandre med mindful opmærksomhedstræning, perioder med stille vandring, evt. powerwalk, sanseøvelser, qi gong, refleksion, mulighed for at dele oplevelser og indsigter.

Vi går ca. 8 – 10  km.

Ved interesse kan du kontakte mig på telefon: 24458808 eller mail: gr.hvam@gmail.com

Jeg arrangerede en  Vandretur på Samsø i juni 2015En lignende tur med f. eks. dette program, kan arrangeres ved interesse fra en mindre gruppe.

Jeg kan tilbyde dig at deltage på en 4 dages vandring gennem Samsøs landskaber, fra syd til nord.

Der vil være fokus på Samsø som et landskabstempel med 7 chakraer, fra rod til krone, som vi bevæger os igennem, med mindful opmærksomhed. Der vil være perioder med stille vandring, sanseøvelser, qi gong, fordybelse, refleksion og mulighed, for at dele oplevelser og indsigter i et erfaringsfællesskab.

Overnatning kan  være på et skønt sted som hedder Mellem-rummet. Se http://mellem-rummet.dk/

Pris aftales nærmere.