Kurser tegneterapi

            

 

 

Der er mulighed for at booke et kursus i tegneterapi/  tegnefordybelse.

Er I en lille gruppe som gerne vil arbejde med personlig udvikling, samtidig med at I oplever glæde og liv ved at være i en kreativ proces?

Tegneterapi er en særdeles brugbar og spændende metode, til at komme i kontakt og dialog med det underbevidste på. Et redskab til at forløse energi og ressourcer. Gennem tegneprocessen vil du opleve glæden ved at være i en kreativ proces, hvor det handler om nærvær i nuet. Legende nysgerrighed frem for at præstere.Der kan opstå symboler, som kan ændre din oplevelsesmåde og give dig følelse af nye muligheder. Kreativ udfoldelse vil veksle med refleksioner.Vi vil se på tegningerne sammen, med mulighed for at få berigende gaver gennem nænsom feedback. Du behøver ingen tegneerfaring.

Du kan se en tidligere kursist´s tegninger og arbejde med en drøm her.

Min erfaring er at kursister kommer mere hjem til sig selv, oplevet som helhed, styrke og ægthed. Kursister siger:

Jeg har fået fornyet lyst til at tegne/male, og opmærksomhed på nødvendigheden af at udtrykke mig. – Nogle billeder jeg kan tage med videre.- En behagelig måde at give/få feedback på.- Et indblik i andre menneskers processer og spændende perspektiver.

Jeg har fået lyst til at bruge tegning som en måde at mærke mine følelser på/være med mig selv/ mere kontakt og blød opmærksomhed med mig. Spændende udveksling med de andre deltagere.

Kurset har givet mig indsigt i hvor jeg kan hente min styrke , når det bliver svært. At jeg har en sårbarhed, som jeg ikke skal forsøge at skjule, men give den opmærksomhed. Behandle den med nænsomhed og blidhed. Har været meget tilfreds med kurset. Super interessant.

Jeg tilbyder også supervision, til medarbejdere/ terapeuter,  som vil lære mere om tegneterapi og have sparring på klienters tegninger. Kontakt mig, for individuel/ gruppe aftale.