Træning i Qi gong

Deltagere skriver:

“Jeg har efterhånden været med på en del af Grethes Qigong-forløb, og jeg kan kun varmt og hjerteligt anbefale enhver at deltage. Grethes graciøse og poetiske måde at undervise på er fantastisk inspirerende og hendes imødekommende væremåde gør, at alle kan være med – uanset baggrund og kendskab til Qigong.”

Jesper Mouritsen / Akupunktør

 

“Grethes Qi Gong gør at jeg lander i min krop,og mærker fornyet energi og harmoni.”
                                                                                                                            Louise
 

 

Du har fra 23. januar 2019 mulighed for at deltage på følgende hold med Qi gong i Hjortshøj:

 

Balancerende qi gong og Sheng zhen gong

At udøve qi gong er at arbejde med livsenergien. Vi vil vi starte sessionerne med åbnende og balancerende qi gong øvelser. Disse har gavnlige virkninger på kroppens organer, blodtryk, fordøjelse, muskler led, nerver og vores psyke.  Derefter vil vi  arbejde med Sheng zhen gong, som udover at smidiggøre kroppen, fokuserer på at åbne hjertet. Ved at hjertet naturligt åbner sig ved regelmæssig praksis, begynder kærlighed og Qi at flyde igennem den udøvende. Dette vil påvirke ens bevidsthed, og have gavnlige virkninger for helbredet.
Tidligere og nye elever er velkomne.

Tidspunkt: onsdage kl. 18 -19. Start: onsdag  23 januar. Træningen er ugentlig 8 gange. Sidste gang: tirsdag 20. november. Der er fri i uge 42. Sted: Solhuset, Hjortshøj Møllevej 122, Hjortshøj.

Pris: 800kr. Indbetal kursusbeløbet på min konto, reg.nr.: 8401 kontonr.: 0001102187, efter en bekræftende samtale med mig. Tilmeldingsfrist: 18. september.

Telefon: 24458808        Mail:  gr.hvam@gmail.com