Integrativ Krops- og Psykoterapi

Smertefulde oplevelser gennem forandring og tab, kriser og stress, kan vendes til indsigt, vækst og større livskvalitet, når vi bruger anledningen til dybere kontakt med os selv. Det er både min egen erfaring og mange menneskers vidnesbyrd.

Jeg kan tilbyde at hjælpe dig gennem den nyeste viden inden for psykoterapi, i form af samtaler og forskellige dybdegående værktøjer i en forløsende og helende proces. At holde et kærligt og åbent rum for dig, hvor du får tid og ro til at mærke dig selv, og åbne op for dine dybeste behov fra hjertet. Ofte skal vi i kontakt med vores umiddelbare indre barn, som vi har lukket inde og gemt når vi er blevet såret, og så langsomt arbejde os hen i mod vores naturlige væren, et liv i kærlighed og glæde, og med spontanitet, kreativitet og intimitet.

Jeg hjælper dig med at få bevidsthedens lys på de steder hvor du undergraver dig selv; tankemønstre, overbevisninger, som du er bleven “hjernevasket” med.Tanker skaber følelser, som igen skaber adfærd, som bliver til manifestation. En del af processen med at blive hel og sig selv, er at gode, sunde, konstruktive tanker og tankemønstre begynder at leve og virke i en. Samtidig kan der åbnes op for frosne og nedlukkede følelser, så de kan smelte, strømme og gøre at du mærker dig selv og livet.

Jeg har en speciel interesse for tegneterapi, og udover at det er et levende og kreativt felt at være i, viser det sig også mange gange særdeles brugbart til at få bevægelse i det som er stagneret og blokkeret. At arbejde med søvnens drømme, kan også være meget indsigtsgivende. Såvel som at kikke på balancen og dynamikken mellem de mandlige og kvindelige kvaliteter i os selv.

Mindfulness giver fordybelse ind i kontakt med dig selv, og kan inddrages som en del af terapien.

Kropsligt benytter jeg massage, healing, at åbne op for de ubevidste lag af kroppens hukommelse gennem kontakt og berøring,  og evt. Alexander-teknik som naturlige værktøjer i en bevidstgørende og helende proces. En varig virkning af en helende proces kræver dog en villighed, til at ændre mønstre i vores liv, som ikke fremmer helbredet.

Den spirituelle dimension er integreret i min terapi. Jeg søger at forbinde mig med og være ett med kærlighedens helbredende kraft.

                          

Jeg er certificeret Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut fra Tobias-skolen. Læs om skolen her.  

Jeg har i gennem årtier arbejdet med integreret terapi som dybdeterapeut, og med meditation, healing og selvudvikling ud fra b.a. Bob Moores retning. Udover at jeg har lang erfaring som fysioterapeut og lærer i Alexanderteknik.

Walk and talk: Har du brug for at tale med nogen? Er det hele uoverskueligt? Jeg tilbyder terapeutisk samtale mens vi går en tur. Pris: 150 kr.
Send mail til: gr.hvam@gmail.com eller sms til 24458808. Kh Grethe